V naslednji oddaji

Zadnja oddaja Kdo bi vedel v sezoni je pred nami. Zabavni kviz Kdo bi vedel odhaja na oddih, ampak vsekakor vam bomo tudi to soboto postregli s porcijo znanja in zabave. Saša Jerković bo spretno vodil kapetanko Urško Vučak Markež, ki se ji bo pridružil akrobat Filip Kržišnik in kapetana Tilna Artača, ki mu bo do zmage poskušala pomagati Tanja Ribič. Zelo bo zabavno tudi to soboto!

Kdo bi vedel

Edinstven in enostaven kviz Kdo bi vedel bo ponudil mešanico komedije, znanja, napetega kviza in zabave. V vsaki oddaji se dva kapetana borita za zmago, vsakemu pride na pomoč po ena znana osebnost iz sveta zabave, športa ali medijev in v napeti igri se začne iskanje odgovorov na 12 vprašanj. Ključ do zmage ni samo znanje, pomembno je ugibanje, sklepanje, duhovitost. Ne šteje zgolj cilj, pomembna je pot do njega. To je kviz, v katerem denar zaslužijo gledalci v studiu!

Voditelj in kapetani

Priznani športni novinar Saša Jerković se je v vlogi voditelja kviza že preizkusil v kvizu Vem! Kvizi zanj niso novost, se pa odlično znajde v vlogi tistega, ki kroti razigrane kapetane in njihove goste.

Iskriva, duhovita, gostobesedna in zabavna. To so kvalitete, ki jih bo v moško družbo vnesla kapetanka Ana Maria Mitić. V njeni družbi nam ne bo nikoli dolgčas!

Vedno razigrani kapetan Miha Brajnik vas bo nasmejal do solz. Njegove domislice bodo razburkale tudi vašo domišljijo.

Kapetan vas bo navdušil s svojim hitrim sklepanjem in humorjem. Nič ne uide budnemu očesu Matjaža Javšnika.

Simpatična Urška Vučak Markež se ekipi Kdo bi vedel pridružuje, ker ja naša Ana Maria postala mama. Urška je super dopolnitev moške ekipe. Smeh je zagotovljen.

Borben duh, brezmejna duhovitost in nešteto likov v eni osebi so karakteristike, ki zaznamujejo kapetana Tilna Artača.

Zadnje oddaje