Drugo srečanje AMS V tvoji bližini

 

Bil je petek 1. junij 2007 in bilo je drugo srečanje naše Animatorsko-Mladinske Skupine V tvoji bližini. Začelo se je zabavno, saj smo prvo prestavili naše srečanje iz animatorske sobice v večjo dvorano. In tam postavili stole v krog.

 

 

Foto: AMS V tvoji bližini

 

 

Kmalu se nas je nabralo skupaj še večje število kot prejšnjič ;).

In začelo se je z navodili, da rabimo znak za našo novo skupino, no tako je vsak izmed njih dobil list papirja in nekaj za pisati, in začelo se je tako in drugačno ustvarjanje ob zanimivi muziki.

 

 

Foto: AMS V tvoji bližini

 

 

Nekateri so predčasno dokončali ustvarjanje znakov, tako so bili povabljeni, da so ustvarjali še kaj novega. Sestavile so med drugim naše tri punce tudi sestavek za Sumo, o temi za ta mesec Ljubezen.

 

 

Foto: AMS V tvoji bližini

 

No na koncu je bilo kar nekaj znakov narisanih, vsi so bili na svoj način zanimivi, no le te sem potem razpostavila po sredini našega kroga, označila s številkami in začelo se je tajno glasovanje. Tako tajno, da se mi ne sanja, kdo je za koga glasoval ;).

 

No sedaj imamo nekaj izbrancev – se pravi simbolov, znakov, 3D stvaritev, ki jih bomo še naprej dodelali., tako da bomo imeli res znak, ki bo razložil naše ime.

 

Torej veselo na delo ;) naši!
Meti ;)