V ritmu vetra

29. maj 2007

Smo mladinci (srednješolci)  in študentje župnije Jarše pri Domžalah, ki imamo bujno domišljijo, ta pa pogosto preraste v konkretna dejanja.
Letos smo namreč organizirali že tretji gala ples z naslovom V ritmu vetra. Potekal je v soboto, 26. maja 2007 od 20.00 do 1.00, v Kulturnem domu Groblje pri Domžalah.



Plesa so se udeležili ljudje različnih starostnih skupin; ljudje srednjih let, kakšen otrok za vzorec, prevladovala pa je mladina. Plesni koraki so lahko poplesavali v ritmu valčka, polke, fokstrota, ča-ča-ča-ja, rock'nrolla, swinga in mnogih drugih, skratka ničesar ni manjkalo. 

 

 

Foto: Gregor Kelhar

 


Na začetku smo ples odprli s t.i. otvoritvenim  plesom, ki smo se ga naučili na plesnih vajah, te pa so bile ustanovljene prav zaradi tokratnega plesa. Program smo popestrili z nekaj zabavnimi vložki ter s plesnim tekmovanjem, ki je prineslo nagrado: kopanje v termah.

 

 

Foto: Gregor Kelhar


 

Pri plesu se človek utrudi in zato potrebuje nekaj okrepčila, kar smo ljudem tudi ponudili. To so bili brezplačni prigrizki in sadje, žejo pa so si lahko potolažili v baru, s pestro ponudbo. Še vedno pa to ni bilo vse; od 21.00 do 22.00 ure smo namreč izvedli »happy hour« ali po domače »veselo urico«, kjer smo sami mešali in postregli alkoholne in brezalkoholne koktajle.

 

 

Foto: Gregor Kelhar

 

 

Ljudje so bili zadovoljni, prav tako mi – kot organizatorji, zato bomo takšen dogodek zagotovo še kdaj ponovili. Pa vas že sedaj vabimo, da se nam takrat pridružite.

 

 

Foto: Gregor Kelhar

 

 

Vse se zmore, samo če se hoče.

 

 

Foto: Gregor Kelhar

 

 

Lep pozdrav,

 

Ena od organizatork in oseba za stike z javnostjo         
Barbara Košenina 

<<< nazaj