7. večer DRG

2. junij 2009

V četrtek, 28. 5. 2009, se je na Rakovniku odvijal zadnji večer duhovne ritmične glasbe v tem akademskem letu. Tokrat je za dobro vzdušje poskrbela primorsko obarvana skupina B-STRAN. Večer je potekal pod naslovom „Duh veje, kjer hoče“, kar nas je zgovorno spomnilo na bližino binkoštnega praznika.

 

GALERIJA



VIDEO IZBOR: VEČER DRG

 

 

Navzoče občinstvo, ki ga je tokrat nekoliko razredčilo bližajoče se izpitno obdobje, je prisluhnilo doživeto zapetim skladbam, ob znanih melodijah pa smo tudi poslušalci združili glasove z gostujočo skupino. Večer ni bil namenjen le prepevanju, saj smo nekaj časa namenili tudi poslušanju božje besede, ki ji je sledila teološko dovršena razlaga o tem, kaj vse nam Sveto pismo poroča o Svetem Duhu.

 

 

Foto: K.S.

 

 

Večer se je kot običajno zaključil s klepetom ob soku in piškotih. Mislim, da si bomo ta večer zapomnili predvsem po pristnosti skupine, ki je s svojim nastopom in krajšimi mislimi vmes pokazala, da to, kar poje, tudi resnično doživlja. Upam, da se bo tradicija večerov duhovne ritmične glasbe nadaljevala tudi naslednje šolsko leto.
Kristina Krašna

 

 

<<< nazaj