Cehov jesenski ples

3. november 2009

Neslišno, tiho je prišla gospa, izjemna slikarka, katere umetnine lahko občudujemo prav vsi, če želimo ali pa ne. To je gospa jesen, ki s sabo vedno prinaša pisano paleto jesenskih barv in tako obarva polje in gozd.



V četrtek, 29. 10. 2009, pa je obarvala tudi Cehov jesenski ples v Antonovem domu na Viču.  Dvorano je posula z listjem jesenskih barv, opaziti in okusiti pa je bilo mogoče tudi koruzo.

 

 

Foto: Mladinski ceh

 


Ob prijetni plesni glasbi se je na plesišču zavrtelo okoli 200 plesalcev in plesalk. Ko so se utrudili, so lahko posedeli, se podprli s koruzo, ob tem pa pokramljali s starimi prijatelji in spoznali tudi kakšnega novega. Ob ritmih glasbe se je lahko zavrtel prav vsak; tisti, ki pleše zelo dobro, ter tudi tisti, ki je prišel na ples zgolj zaradi druženja s prijatelji. Še posebej smo uživali ob enostavni country glasbi in plesu z ameriškega podeželja, ki nas ga je naučil Andrej. Večera ni zaznamovala le jesen, pač pa tudi praznovanje rojstnih dni. Gregorja je presenetila torta, Anja pa je v znamenju jeseni v dar dobila skledo koruze.

 

 

Foto: Mladinski ceh

 


Proti koncu večera je bilo še nagradno žrebanje, kjer smo izžrebali pet srečnežev, ki so prejeli vsak po eno majico. Vse prehitro so se plesni ritmi prevesili iz hitrih in dinamičnih v počasnejše in naznanjali bližajoči se konec. Še beseda za lahko noč, zadnja skladba in zaključil se je še en krasen večer.  Plesalci smo odšli domov bogatejši morda za kakšnega prijatelja, zagotovo pa za en lep spomin več.

 

 

Foto: Mladinski ceh

 


Nekateri so se počutili tako dobro, da tudi po koncu plesa še niso želeli zapustiti plesnih prostorov, saj sta se druženje in ples končala vse prehitro. A tako pač je, vseh dobrih stvari je malo in redke so, zato izkoristite priložnost in se pridružite naslednjemu Cehovemu plesu 3. decembra, ki bo prav tako nepozaben.
Mladinski ceh

 

 

Foto: Mladinski ceh

 

 

 

Foto: Mladinski ceh

 

 

 

Foto: Mladinski ceh

 

 

 

Foto: Mladinski ceh

 

 

<<< nazaj