Skala vabi nove prostovoljce!

18. oktober 2007

V ponedeljek 15. oktobra smo imeli na Skali predstavitveno srečanje za vse, ki bi jih utegnilo zanimati delo pri nas; ki jih veseli delo z mladimi; ki želijo del svojega časa podariti mladim.



Vseh skupaj se nas je okoli 19-e ure zvečer zbralo približno 20. Nekateri so bili nagovorjeni preko medijev, preko katerih smo vabili nove prostovoljce, nekateri preko fakultet, drugi preko svojih društev ali pa preko osebnega nagovora. Številne udeležbe smo bili zelo, zelo veseli. Po uvodni misli in pesmi ter predstavitvi udeležencev in naše organizacije je sledila predstavitev delovnih področij Skale, se pravi: Stika z mladimi na ulici, Mladinskega centra Skala in Osebnega spremljanja mladostnikov. Predstavitev je potekala po manjših skupinicah, da so lahko udeleženci tudi zastavljali svoja vprašanja na področju, ki jih je najbolj zanimalo. Nekateri so se že konkretno dogovorili za obisk naših programov bodisi v Mladinskem centru, telovadnici, na Kostanjevem pikniku…


Okoli 21-ih smo se v prijetnem vzdušju poslovili z upanjem, da se v popolnem številu vidimo na uvajalnem seminarju, ki bo potekal od 9. do 12. novembra. Tja so prisrčno vabljeni tudi tisti, ki niso utegnili priti na predstavitveno srečanje, bi pa vseeno želeli sodelovati na Skali. Na uvajalnem seminarju bomo naše delo in ciljno skupino, s katero delamo, še podrobneje predstavili, posvetili se bomo tudi preventivnemu vzgojnemu sistemu sv. Janeza Boska, po katerem deluje Skala in še veliko prijetnega in koristnega bomo počeli in izvedeli.

 

Vabljeni torej tudi vi!

 

Le sporočite nam prej na 031/333-667, da se dogovorimo.

 

 

<<< nazaj