Mesto otrok - dobrodelni koncert

24. april 2007

V petek, 20. aprila ob 20.30 uri je na dvorcu Zemono pri Vipavi potekal dobrodelni koncert z naslovom Mesto otrok. Tam smo mladi, ki se poleti odpravljamo preko luže na misijonski tabor, zbirali finančna sredstva za otroke, najdene v perujski prestolnici in okolici. Zanje skrbijo bratje kapucini in redovnice, letos pa se jim bomo kot prostovoljci pridružili tudi sami. V ta namen  se že pospešeno učimo španščine, spoznavamo njihovo deželo, kulturo in običaje …



Na koncertu sta nastopila Sašo in Robi z Mežnarji, duhovno ritmična skupina Tvoj glas ter bratje kapucini. Med samim koncertom smo se mladi, ki se odpravljamo v Limo tudi podrobneje predstavili in na kratko povedali kaj nas žene tja: To so predvsem želje po novih dogodivščinah, da bi tem otrokom pomagali, da bi jim darovali svoj čas, sebe in da bi skupaj naredili nekaj dobrega in razširili svoja obzorja (ljubezni).

 

 


Foto: Društvo mladih Vozel

 

 

Na obrazih ljudi je žarel nasmeh in v srcu marsikaterega obiskovalca so se začeli prižigati prvi plameni upanja, topline in ljubezni za otroke iz Lime, ki so ob diaprojekciji in predstavitvi br. Jarota postajali vse večji in močnejši.


Skupno petje in ples sta barvala večer vse do zaključne pesmi, ki so jo izvedli vsi nastopajoči. Ta je samo potrdila, da smo skupaj močni in da lahko z Njegovo pomočjo delamo čudeže, ki znajo tudi nebogljenim otrokom iz ulic Peruja polepšati življenje, ali jim ga celo spremeniti.

 

 

Foto: Društvo mladih Vozel

 

 

Če želite tudi vi prispevati denar za sirote iz Peruja ali za izvedbo misijonskega tabora, lahko to storite tako, da nakažete na:


Društvo mladih Vozel
Vipavski Križ 30
5270 Ajdovščina


Namen: misijonski tabor
Št. TRR: SI 56 0318 5100 0036 447


Za dodatne informacije pa se lahko obrnete na:


Benjamin Tomažič
Benjamin.tomazic@gmail.com
040/186-266

 

 

Tina Bizjak in Benjamin Tomažič

<<< nazaj