Klub mladih Sagrada Familia

S ponosom vam predstavljamo skoraj štiri leta trajajočo zgodbo o uspehu društva v katerem se zbirajo vedoželjni in zabave željni mladi. Klub smo ustanovili leta 2003, takrat s predsednikom Jernejem Hvalo in njegovim pomočnikom Alešem Porom. Ekipa se je od takrat nekoliko pomladila, ohranili pa smo 2 glavna cilja: druženje in ustvarjalnost.



VIDEO IZBOR: KLUB MLADIH SAGRADA FAMILIA

 

 

V okviru družabnosti vsako leto priredimo pustni ples, vsak teden pa nam popestri nedeljsko druženje ob kavi in pecivu. Ob petkih zvečer, ko ima Klub odprta svoja vrata od 19h do 22h, se družimo ob biljardu, namiznem tenisu, dobrih filmih, pogovoru. Za naše člane med šolskimi počitnicami organiziramo »počitniški teden«, ki ima vedno pester program.

 

Radi potujemo in pot nas rada zanese preko slovenskh meja. Med naša najbolj avanturistična popotovanja sodi obisk Albanije. Šolsko leto ponavadi zaključimo z martinčkanjem na otoku Krku ali v kakšnem drugem obmorskem kotičku.

 

Nikoli ne pozabimo na izobraževanje in širjenje svojih obzorij. V okviru potopisnih predavanj smo se podali med Eskime, v Etiopijo, Ugando, Burmo, Kambodžo, Bosno. Tudi za mlade, ki jih zanima gledališče je poskrbljeno, ker lahko sodelujejo v uspešni dramski skupini. Študentje in mladi zaposleni pridemo najbolj na svoj račun, ko nastopi prvi petek v mesecu. Takrat je čas za Akademsko skupino, kjer se odvijajo burne debate, ki se zavlečejo pozno v noč.

 

Dovolj informacij za sedaj. Če vas zanima še kaj več obiščite našo spletno stran www.sagrada.org ali pa se oglasite v Klubu na Prvomajski 14 v Ljubljani v petek zvečer.

 

 

 

IZLET NA BRIONE

 

 

REVIJA SAGI

 

 

IZLET V POLHOV GRADEC

 

 

IZDELOVANJE VOŠČILNIC

 

 

<<< nazaj