Mladinski tabor

16. julij 2009

Naj Vam na kratko predstavim kako je potekal naš Mladinski tabor. V četrtek na vse zgodaj zjutraj so se nekateri dobili pred Trnovsko cerkvijo in se z prvim avtom odpravili proti Libojam.



Nekateri pa smo se odpravili z drugim avtom že pred njimi saj smo se zmenili, da se dobimo na pol poti in ostalo pot prevozimo skupaj. Ko smo prišli v Liboje smo se začeli pripravljat za konferenco, ki bo v Torinu. Pripravljal smo se za banner ter za ples.

 

 

Foto: Mladi za Kristusa

 

 

Moram priznati, da tudi lačni nismo bili, saj so tudi za to poskrbeli. Prišel je petek in zjutraj smo imeli še priprave na konferenco, nato pa se je začel naš pričakovani tabor, ki sem ga vodila jaz in moja sovoditeljica Maja. Imeli smo 4 udeleženke, presenečeni kar se le da so bile zelo odprte in brez težav smo jih vzeli za svoje. Ker pa med taborom ne manjka druženja, smo se tudi mi zelo zabavali. V soboto smo tudi peli, se igrali, tudi smeha ni manjkalo in vsekakor je bil z nami tudi naš dobri Oče (Bog). Zvečer je bil v središču pozornosti, saj hočemo našim novim članom kar se da Boga približati mladim.

 

 

Foto: Mladi za Kristusa

 

 

Še prehitro je prišla nedelja in s tem tudi čas slovesa. Naše zadnje snidenje smo končali z predobrim kosilom, ki ga je skuhala kuharica, prišle so še zahvale za gospoda župnika, da nas je lepo sprejel ter zahvala je bila namenjena tudi kuharici, da nam je polnila naše lačne trebuhe. Kasneje smo jim še zapeli eno pesem, ki smo se jo naučili. Ko so počasi naši udeleženci odhajali je imela ekipa tudi svojo nalogo. Najprej smo definirali naš tabor, kaj je bilo narobe in kaj je bilo prav. Po eni uri smo se odšli naprej pripravljat na konferenco, eni smo odšli plesat, nekateri so odšli risat banner, nekateri pa so ustvarjali pri filmu. Počasi je bila ura že 19. 00 in tudi ostali smo se odpravili proti domu. Lahko rečem, da je bil najboljši tabor, vendar bi bil lahko še boljši.

Tina Dornik

<<< nazaj