Festival Čarno jezero

7. junij 2007

V soboto 2. junija 2007 je bilo na Rakovniku Čarno jezero, ki se je za animatorje začelo že ob zgodnjih jutranjih urah, naši iz AMS V tvoji bližini so bili pridni, saj so bili v večjem številu zbrani pri molitvi za animatorje. Tam smo prosili Boga tudi za sonce, saj je zunaj deževalo.



Po molitvi so se začele še zadnje priprave na naših dveh otokih, prvi je imel naslov "Pot vere", tukaj so se otroci po postavljenih ovirah podali na pot do cilja. Drugi otok pa je imel ime "Jezus nam prihaja naproti", kjer so preko različnih iger dobili dele sestavljanke, ki je potem iz vseh delčkov tvorila neko celoto.

 

Naša prošnja je bila kmalu po začetku Čarnega jezera uslišana, temne oblake je pregnalo svetlo toplo sonce. Tako kot je bilo geslo Čarnega jezera "Veselo življenje", je tudi narava pokazala to veselje.

 

 

Foto: AMS V tvoji bližini

 

 

Po zaključenih otokih in sladkanju s sladoledom ter deljenju novih rumenih dežnikov, smo se animatorji skupaj z otroki zbrali v cerkvi, kjer je bila kasneje lepo doživeta maša. Dobili smo tudi formulo kako veselo živeti: DOBROTA + BOJ PROTI GREHU = VESELO ŽIVLJENJE

 

 

GALERIJA

 

 

Za otroke se je Čarno jezero tako počasi zaključilo, animatorji pa smo veselo pospravili za sabo, nato pa bili veselo združeni na pikniku in med igrami še naprej.

 

In tako se je zaključil dan veselja, ki ga sedaj delimo v naši AMS V tvoji bližini in drugje naprej!

Meti ;)

<<< nazaj