Srečanje mladih v Stični

16. september 2006

"Tvoja beseda je svetilka mojim nogam" je bilo geslo letošnjega srečanja mladih v Stični. Namen srečanja je praznovanje mladostne vere, ki naj mlade vabi na pot evangeljskega življenja v vsakdanjem okolju.



Srečanje pripravljajo mladi za mlade in na ta način pokažejo, kako doživljajo svojo mladostno vero. Program srečanja oblikuje animatorska ekipa, sestavljena iz več kot 50 mladih, ki se na srečanje pripravlja več kot pol leta. Srečanje v Stični vsako leto želi zaznamovati tudi vsebino pastoralnega dela z mladimi med letom, obenem pa se umešča tudi v mednarodni prostor, saj vsako leto poteka pod geslom svetovnega dneva mladih.

(MOM)

 

 

Kakšni so vtisi letošnje Stične?

 

FUL sem hvaležna Bogu, da je v letošnji Stični poskrbel za vse; tudi za to, da je vse tako obilno »požegnal«. In da je res tak »true friend«! :) več na: Mladinska skupina Črnomelj 

Srečanja v Stični me vedno znova nagovarjajo s svojo pristnostjo, iskrivostjo in odprtostjo. V enem stavku bi lahko rekla, da je to zame dan veselja, prepevanja in slavljenja. več na: Sinaj

Bilo je super! Več kot šest tisoč nas je tam skupaj v dežju pelo, plesalo, norelo … Vsi mokri, blatni, veseli in srečni.« več na: Škofijska gimnazija Vipava Se vidimo v Stični 2007!

<<< nazaj