Slavljenje v Medvodah

23. maj 2007

V petek, 18. maja, je bil ob pol devetih zvečer v našem kulturnem domu v Medvodah koncert skupine Nova zapoved. Lepo je, da se ob poplavi razno raznih zabav v današnjem času, ki pa žal velikokrat ne pripomorejo k osebni rasti, utrne tudi kakšna taka svetla zvezda - luč na naši poti.Žal še vedno premalo cenimo, da imamo možnost preživeti zabavne in obenem duhovno bogate petkove večere, saj sicer ne prevelika dvorana ni bila povsem polna, kot bi človek pričakoval. No, je pa bila nabito polna veselja, pozitivne energije, slavljenja, petja, plesanja in ploskanja.

 

 

Foto: Andrej Bergant

 

 

Zame je bil to čudovit večer, ki mi je ponovno pokazal, da biti kristjan ne pomeni biti resen, ampak, da je pravi kristjan VESEL KRISTJAN, ki s pesmijo in plesom lahko moli, hvali in slavi Boga. Ki z razprtimi rokami povabi Jezusa v svoje srce. Ki z nasmehom na obrazu pokaže, da se veseli življenja.

 

 

Foto: Andrej Bergant

 

 

Moj Jezus, Rešitelj, kdo velik je kakor Ti;
vse svoje dni rad bi slavil ljubezni Tvoje čudeže...

 

 

Foto: Andrej Bergant

 

 

Gospod, hvala Ti za ta večer, za še en čudež, s katerim nam vedno znova daješ novih moči in novega upanja. In s katerim nam daješ čutiti, da smo zate pomembni in da nas imaš rad.
Darja

 

<<< nazaj