Kontakt
Na debatiNa terenuNa sceniNa arhivuNa redakciji
KOMA - NOVI BMX IN SKATE-PARK V LOGATCU!!!

Prihod zimskih mesecev vsako leto znova odpira problematiko pokritih skateparkov na slovenskem, zato privrženci športov, ki se odvijajo v tovrstnih parkih z veseljem pozdravijo vsako novo pokrito pridobitev. Navdušena BMXarja Nejc in Rok sta v Logatcu poskrbela za kakih 200 kvadratnih metrov z raznolikimi objekti opremljenega skateparka.
Klub organiziranih mladinskih aktivnosti iz Logatca je fantoma omogočil možnost uradnih pogovorov z občinskimi veljaki, med katerimi fanta na prvo mesto postavljata podžupana. Zapuščeni vojaški objekti so postali novi dom logaškega skateparka tudi s pomočjo vojnih veteranov, ki so fantoma priskrbeli prostor. Ob pomoči lokalnih kovinarskih podjetij in žag sta nato oblikovala park po lastnih zamislih. Za varnost v parku skrbijo stari jogiji in pena, s katero sta obdala nevarne ostre kote.
V nedeljo od šestnajste do dvajsete ure je skatepark odprt za zunanje obiskovalce z obvezno pristojbino v višini 500 tolarjev. Skatepark še ni dobil končne podobe, saj se po videnem načrtu sodeč pripravlja še kar nekaj presenečenj. Za podrobne informacije o delovanju skateparka in vseh novostih priporočamo številne slovenske skate in BMX forume.


© MMC RTV Slovenija | 1999 - 2021 | Vse pravice pridržane | Kontakti